kejuTan OCTOBER ;)

Salam semua.. ape khbar ye korang? Harap-harap korang smua sihat je.. oke? erm hari ni aku 
kurang sihat laa.. nape ye? ala,tak kisah la.. aku ade citer tau.. korang nk tau tak? nak tak nak tak? 
haa.. bg sape-sape yg dngar tuu,, jom bace post aku kali ni.. enjoy oke !


camane ye nk mula? hehe.. oke la,,macam ni citernye.. Faisal da dpat anksdara baru tau.. PEREMPUAN..
baby tu c0mel sngat-sngat.. baby tu lahir kt atas muka bumi ni pada 1 OKTOBER 2011 .. Baby tu da diberi nama.. Nak tau x nama baby tu ape? Faisal bgtau,,nama baby yg comel tuu NUR AMALIN ARISSA dan berbintikan MD EZHAN .. Sweet tak nama baby tuu ? Comel kn ? Hehe .. Tp baby tuu lg comel tau ..
Nak tng0k tak baby tuu ? nak ? oke.. kt bwah ni ade pic baby tuu .. jom tng0k ..


....L..O..A..D..I..N..G....                 

ni la baby tuu .. dan juga anaksdara baru Faisal..



ni pun baby tuu jgk .. comel jekn time baby ni..


Oke .. tuu la pic baby tuu ..  Sebenarnye baby ni adalh dua pupu aku jgk.. Tau tak nape baby ni dua pupu aku? Sure la korang blom tahu kan.. Mcam ni,,actually papa baby ni adalah pak spupu aku dan sbb tuu
la aku pom ade hubungan jgk nga baby ni .. hehe .. Teringin sngat nak pegi tngok baby tuu.. Tak sbar oke nk tngok baby ni.. Kakak n abang iparnye Faisal slalu ajak pegi umah die,,nk sruh tngok baby ni laa.. Hehe..


Oke laa.. Setakat tuu je kot post aku untuk kali ni.. Lau ade pape story,,later i citer lg tau ..
TC semua .. Dan jngan sedih-sedih mcam aku ni tau.. 

Bye,assalamualaikum ;)

                                    

Terima Kasih Sudi Bace Entry Kite ! *peace*

2 comments:

  1. comelnya Amalin! berapa bulan? 1 ke?

    ReplyDelete
  2. die mmg comel.. hehe.. time tu dalam sebulan je baru :)

    ReplyDelete