Jalan-jalan !

Salam utk peeps . Haaa . Pagi ni Syiqah nk update . Jom terjah post Syiqah ni . Nk update sblom ni tapi x sempat . Buat sesape yg menunggu utk post Syiqah , ni haa Syiqah da sdiakn utk korang yg tersayang . Hehe . Tapi ade ke yg tertunggu-tunggu nk bace post Syiqah ? Haha . Perasan jer lebih kan ? Ishh ape la . Huhu . Tapi utk ssesape yg berminat utk terjah post Syiqah kali ni , Syiqah ucapkn terima kasih okey sbb da sudi smpai cni . 


Syiqah nk ask korang cket leh tak ? bleh kan ? Korang pegi tak JOMHEBOH kt Kelantan ? *okey,jwab jer lam hati tu tau . hehe . Untuk sesape yg stay kt Kelantan cm Syiqah ni , sure korang pegi kan ? Syiqah pun pegi jgak . Letih la jalan-2 kt sana . Hehe . mengade plak makcik ni . huhu . Sesape yg pegi tu , bez tak ? Sure la bez kan . Dpat shopping lg . Huhu . Kt sana org rmai gler . Nasib baik la Syiqah ni x besar sngat . Bleh la selit-2 kt celah-2 org ramai tu . Haha . Merepek plak Syiqah ni . Adooii . Sabar jela dpat blogger mcm Syiqah ni . Huhu .


Okey , mcam ni mulanya . Syiqah pegi kt sana pagi lagi . Lam pkul 9 kot tapi bukan pegi kt JOMHEBOH lg . Sebelom tu Syiqah pegi seminar dulu . Dekat jer dengan JOMHEBOH tu .Lpas jer abis seminar tu , ape lg . Syiqah n kwan-2 Syiqah pun ceroboh la JOMHEBOH tu . Lam kul 12 lbih kot .Kitorang pusing 1 JOMHEBOH tu . Penat tau . huh . 


jalan-2 lg . wlaupun hari hujan .


unie dan faezah ;)

ini kawan Syiqah lg .


Haa . gambar-2 yg kt atas tu Syiqah saje jer . Nak wt selingan untuk korang . Mane la tau kot-2 korang da penat bace post Syiqah ni . Huhu .Dan gmbar-2 kt atas tu jgk menunjukkan kami tngah dalam perjalanan . Teka la kami nk pegi mana . Sebab ni bkan nk pegi JOMHEBOH . Time ni da nk kul 1 kot . Ape lg , pegi cari makan la . Jom ! Hehe . Penat tau jalan dari JOMHEBOH ke bandar Kota Bharru . Penatt . =,=  .
Jauh la jugak sbb kami jalan kaki jer . Sambil-2 dup jalan tu , Syiqah asyik dngan camera Syiqah laa . Huhu . Tengah-2 jaln pun Syiqah sempat pose lg . Nak tngok ? Jangan ketawa yer , burok laa . Huhu .


ini Syiqah . Sorie yer mak cik pak cik yg dkat depan blakang tu .
Syiqah ganggu penglihatan korang jap :D


Okey , da tengok kan ? Abaikan ! Dah-2 . Lupekan hal tu . Huhu . Jom sambung balik citer tadi . Sesampainyer kami kt bandar Kota Bharu tu , terus terjah McDonald . Beli-2 and then makan sbb nk kenyangkan perut yg tngah lapar . Huhu .

Sorie , pic ni tak jadi . rosak . Huhu . Abaikan . 


Lpas siap mkan , kitorang pegi ke surau plak . Dekat-2 situ jer . Pegi tunaikan yg wajib dulu . Solat Zohor . Rehat-2 jap kt situ lpas siap solat then kami siap-2 utk ke JOMHEBOH balik . Kami jalan jer hingga la smpai kt JOMHEBOH tu . Masuk lg lam tengah-2 orang ramai tu . Wat semak kt situ . Tak de keje la kami ni kan. Huhu . Kami masuk booth sana , masuk plak booth sini . Jalan-2 tngok lawak . Huhu . 


Haa . ni la tempat paling bez yg kami singgah . Booth HOTLINK . Sebenarnyer saje singgah kt situ sbb letih sangat , saje nk dudk kt situ sbb booth die besar sngat . So , kami pun teringin singgah kt situ . Sesudah kami singgah kt situ , kami duduk-2 jer then ada org dtg mendekati kami . Akaq tu tnye "adik nk jmpe dengan akin ngan tomok tak?" Kami macam terkejut pastu terus cool . Then Syiqah ask akaq tu . "nanti dapat ape?" Akaq tu ckap "nanti dpat la bergambar dngan diorang pastu dpat autograf . Adeq nak tak? Akaq nk 20 orang jer" Ape lg . Kitorang terus masukkan nama lam kertas yg die bagi tu . Kami terpilih . Hanya 20 orang tau .


berada di booth Hotlink . tngah tggu 
kedatangan Tomok dan Akim .


Tak sangka betul . Nasib kitorang mmg baik hari tu . Dalam beribu-ribu orang , kami yg terpilih . Hishh . Suke sgt . Excited tau . Huhu . Kami tggu jer kedatangan diorang kt situ . Tepat masanyer , kami dan yg laen *20 orang diminta untuk masuk ke dalam satu bilik . Wauu . Dalam tu ade Akim , ade Tomok pastu ade Sixth Sense sekali . Kitorang bergmbar jela pastu dpat autograf diorang . Kami yg terpilih ni amatlah teruja jmpe dngn diorang . Jumpe personal ;)


Tomok . Hensem doe ;)

ini Tomok lg ;)

ini Sixth Sense dan sy . Jangan jeles ;) Huhu . 


With Akim dan Tomok .
Syiqah sedoo ! Haha . 

ini kami semua ;)

Tomok dan Akim .

Okey , tu la aktiviti kami semase kt dalam bilik tu . Bez sangat ;) Tapi Syiqah paling tak boleh lupe bile band Sixth Sense ckap Syiqah tuut . Haha . Nak tauu ? Diorang ckap cm ni "alaa .. kecik molek die" Hoho . Saya malu . Abaikan . Hehe . Kitorang kt dalam tu lbih kurang lam 20 minit kot . Then , kami kluar dari bilik tu . Letih-2 . Jalan-2 jap pastu kitorang balik . Jalan jem sangat kt bandar Kota Bharu ni . Sesak =,= 
Sabar jela . 

Syiqah nk stop dulu okey . Jari-2 ni da letih nk menari-nari kt atas keyboard ni lg . Harap korang enjoy bace post kali ni okey . Sayang dari Syiqah ;)

bye , Salam .




Terima Kasih Sudi Bace Entry Kite ! *peace*

2 comments: